Trhané kachní maso (nebo také Rillettes). Tato delikatesa je vyráběna metodou noční úpravy při nízkých teplotách a to nejméně 12 hodin. Příprava je ojedinělá na trhu. Ochutnejte vynikající delikatesu. Pro výrobu této delikatesy jsou zpracovávány pouze libová kachní stehna.
Trhané maso je možné podávat i v teplé úpravě. Nejlépe chutnají opražené na pánvičce a přidávané do rizota, ke špagetám či na bagetku.
Výrobek je bez konzervantů a lepku. Navíc je speciálně sterilován, proto není nutné jej skladovat v chladu do jeho otevření. Po otevření uchovejte výrobek v lednici a spotřebujte do 48 hodin.
Složení: Min. 70% kachního masa: pečlivě obraná kachní stehna, vepřové sádlo, rozmarýn, sůl a pepř
Hmotnost: 160 g
Všechny výrobky jsou s láskou a ručně vyráběné v srdci Moravského Toskánska a to v Sobůlkách u Kyjova.
Výrobky nemusíte mít doma v chladničce a vydrží vám rok a půl od data výroby. Jsou skvělým dárkem pro vaše blízké, tatínky, dědečky a všechny, které chcete obdarovat a nevíte co přinést.