Tapioková mouka je bezlepková, což ocení zejména lidé trpící celiakií. Mouka se hodí jako adekvátní náhrada pro výrobu pečiva v bezlepkové dietě. Navíc pečivo z maniokové mouky vydrží až o tři dny déle, je velmi jemné, vláčnější a méně se drolí. Používá se pro přípravu sladkých i slaných těst, k zahušťování omáček a jiných pokrmů, může rovněž nahradit vaječný bílek při přípravě bábovek, sekaných či bramborových placek. Škrob je vhodný pouze pro tepelné zpracování.
Baleno v praktickém uzavíratelném sáčku.
Složení: 100 % škrob z kořene manioku jedlého
Může obsahovat stopy oxidu siřičitého.
Země původu: Thajsko
Hmotnost: 250 g
Firmu Zdraví z přírody jsme založili už v roce 1999, kdy jsme otevřeli prodejnu ve Zlíně s tehdejším názvem Zelená lékárna. Postupně jsme vytvořili velkoobchod a výrobu pod značkou ZDRAVÍ Z PŘÍRODY. K dnešnímu dni provozujeme již čtyři prodejny se zdravou výživou pod názvem BIOMARKET U ZELENÉHO STROMU.
Zpracováváme a balíme obiloviny, luštěniny, rýže, mouky, těstoviny, sušené ovoce, ořechy, semena a dražované ovoce a ořechy. Vybíráme ty nejkvalitnější suroviny od EKO zemědělců či konvenčních dodavatelů.