Risotto lesní hříbky

Risotto lesní hříbky

Cena 95 Kč

250g

skladem 3 ks

počet kusů:

Risotto (rizoto) je jednou z nejoblíbenějších italských klasik. Do voňavého houbového risotta byla vybrána ta nejlepší italská risottová rýže a použity certifikované houby z Beskyd (hřib pravý, hřib kovář, hřib hnědý a křemenáč březový). Příprava je velice snadná!

Příprava: Směs na risotto orestujte na olivovém oleji. Připravte si 750ml vody, kterou postupně, za stálého míchání, přilévejte k rýži. Osolte dle chuti. Celková doba přípravy je 20-25 minut. Rýže je hotová, pokud je tzv. al dente. Na závěr vaření vmíchejte do rýže plátek másla a parmazán.

TIP Fajne pasty: Orestovanou rýžovou směs podlijte nejprve 100ml bílého vína, poté pokračujte v receptu se 650ml vody.

Složení: italská rýže, sušená směs českých lesních hříbků - 8g (hřib pravý, hřib kovář, hřib hnědý a křemenáč březový), polévkové koření Fajna pasta (mrkev, petržel kořen, pórek, pažitka, petržel nať, libeček), cibule, česnek, kmín, koriandr.

Hmotnost: 250 g