Pistáciová delikatesa oceněná jednou hvězdou na Great Taste Awards 2023.
Pistáciový krém od Lucky Alvina je synonymem pro dokonalou chuť a kvalitu. Okouzlí vás nejen výjimečnou chutí, ale také všestranností. Použijte ho pro přípravu pesta, gelata nebo si ho jednoduše dopřejte samotné na lžičku.
Pistácie jsou bohaté na bílkoviny, zdravé tuky, minerály a antioxidanty, což z našeho krému činí nejen vynikající, ale také zdravou pochoutku.
Vyrobeno v závodě, který zpracovává arašídy a suché skořápkové plody. Olejovitá vrstva na povrchu je přirozený jev, v chladu tuhne. Před konzumací promíchejte.
Složení: Pistácie (100 %)
Hmotnost: 200 g
Přestože v USA je „peanut butter“ od začátku 20. století jednou ze základních potravin, u nás jim teprve přicházíme na chuť.
U nás doma jsou oříškové krémy potravina, bez které si nedovedeme představit den. Dali jsme tedy hlavy dohromady a rozhodli se spojit super americkou pochutinu s českou kvalitou.
Americké krémy jsou fajn, ale... Nejčastěji jsou plněny do plastových nádob. Ve většině případů jsou nastaveny emulgátory, stabilizátory, cukrem solí a (nejen) palmovým olejem. Z důvodů delší doby trvanlivosti, zachování chutě při různých šaržích ořechů a také v neposlední řadě kvůli snížení výrobních nákladů.
Naší filosofií je být co nejmilejší k lidskému tělu a co nejšetrnější přírodě kolem nás. Proto si Luckyho Alvina můžete vychutnat ze skla a ne z plastu, suroviny pečlivě vybíráme od certifikovaných výrobců, kde je na prvním místě kvalita a chuť. Snažíme se eliminovat jakékoliv zbytečné látky, nepřidáváme žádné oleje, sůl, cukr a jiné „srandy“. Naší prioritou je zachovat tu nejčistší a nejkvalitnější potravinu, která bude pro naše tělo prospěšná v každém věku.
Lucky Alvin je jedinečný nejen recepturou a složením. Celá výrobní linka je námi poskládána z kvalitních potravinářských strojů vyrobených přímo v Evropské Unii (jediný asijský komponent je převodovka a driver v jednom ze strojů, země výroby je Japonsko). Díky polo-automatizaci jsme schopni vyrobit nemalé množství delikátního a vysoce kvalitního „oříškového štěstí“, na druhou stranu nám každá sklenička projde několikrát pod rukama a kvalita je tak opakovaně kontrolována.
Tereza a Vilém Vlašic, rodiče Lucky Alvina