Lahodná vepřovo-játrová paštika, která je ručně vyráběna podle starého rodinného receptu. Mile vás překvapí vysokým podílem samotného masa a výraznou chutí.
Je to prostě masovka vyráběna s láskou, péčí a důrazem na kvalitu!!! Nyní ještě lahodnější, díky nové metodě noční úpravy masa, které se dělá při nízké teplotě nejméně 12h!
Paštiky jsou bez konzervantů, proto po otevření můžou být mírně našedlé. Je to však v pořádku. Dále jsou bez lepku a vyráběny z masa z českého chovu. Navíc jsou speciálně sterilované, proto není nutné je skladovat v chladu do jejich otevření. Po otevření uchovejte výrobek v chladu a spotřebujte do 24 hodin.
Složení: Min. 70% vepřového masa: plec, lalok; 13% vepřových jater; Vývar; Sádlo (nyní nově bez mléka); Cibule; Sůl 1,7%; Pepř; Mletá paprika
Hmotnost: 160 g
Všechny výrobky jsou s láskou a ručně vyráběné v srdci Moravského Toskánska a to v Sobůlkách u Kyjova.
Výrobky nemusíte mít doma v chladničce a vydrží vám rok a půl od data výroby. Jsou skvělým dárkem pro vaše blízké, tatínky, dědečky a všechny, které chcete obdarovat a nevíte co přinést.