Mandlový krém s bílou belgickou čokoládou se sladidlem a skořicí. Tato kombinace hořkých kalifornských mandlí, bílé belgické čokolády bez přidaného cukru a indonézské skořice Od Antonína vás zaručeně dostane! Společně tvoří příjemně sladkou (ale nikoliv přeslazenou) a voňavou symfonii, která potěší všechny vaše smysly. Navzájem se tak výborně doplňují, že jediné, co nechápeme, proč nás tato kombinace nenapadla již dávno.
Složení: Mandle (79 %), bílá belgická čokoláda (20 %) [sladidlo: maltitol, kakaové máslo, sušené mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma], skořice (1 %). Obsah kakaové sušiny v bílé čokoládě nejméně 31 %, obsah mléčné sušiny nejméně 21 %.
Hmotnost: 200 a 330 g
Přestože v USA je „peanut butter“ od začátku 20. století jednou ze základních potravin, u nás jim teprve přicházíme na chuť.
U nás doma jsou oříškové krémy potravina, bez které si nedovedeme představit den. Dali jsme tedy hlavy dohromady a rozhodli se spojit super americkou pochutinu s českou kvalitou.
Americké krémy jsou fajn, ale... Nejčastěji jsou plněny do plastových nádob. Ve většině případů jsou nastaveny emulgátory, stabilizátory, cukrem solí a (nejen) palmovým olejem. Z důvodů delší doby trvanlivosti, zachování chutě při různých šaržích ořechů a také v neposlední řadě kvůli snížení výrobních nákladů.
Naší filosofií je být co nejmilejší k lidskému tělu a co nejšetrnější přírodě kolem nás. Proto si Luckyho Alvina můžete vychutnat ze skla a ne z plastu, suroviny pečlivě vybíráme od certifikovaných výrobců, kde je na prvním místě kvalita a chuť. Snažíme se eliminovat jakékoliv zbytečné látky, nepřidáváme žádné oleje, sůl, cukr a jiné „srandy“. Naší prioritou je zachovat tu nejčistší a nejkvalitnější potravinu, která bude pro naše tělo prospěšná v každém věku.
Lucky Alvin je jedinečný nejen recepturou a složením. Celá výrobní linka je námi poskládána z kvalitních potravinářských strojů vyrobených přímo v Evropské Unii (jediný asijský komponent je převodovka a driver v jednom ze strojů, země výroby je Japonsko). Díky polo-automatizaci jsme schopni vyrobit nemalé množství delikátního a vysoce kvalitního „oříškového štěstí“, na druhou stranu nám každá sklenička projde několikrát pod rukama a kvalita je tak opakovaně kontrolována.
Tereza a Vilém Vlašic, rodiče Lucky Alvina