Lískooříškový krém cukrfree

Lískooříškový krém cukrfree

Vyberte variantu

počet kusů:

Když spojí síly Lucky Alvin a Cukrfree.cz, nemůže z toho vzniknout nic jiného, než úžasná dobrota! A není to dobrota jen tak ledajaká. Cukrfree verze oblíbené lískooříškové pomazánky totiž dostane i zaryté milovníky sladkostí! Bez cukru, bez sladidel, bez palmového oleje, zato s pořádnou dávkou těch nejkvalitnějších lískových ořechů, bio kakaa ze Santa Dominga a voňavé vanilky z Mauricia.

Protože život může být sladký i bez cukru! :)

Složení: Lískový ořech (94 %), organický kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (6 %), vanilkový extrakt. Obsah kakaového másla v sušině nejméně 10 %.

Vyrobené v České republice.

Hmotnost: 200 a 330 g

Vyrábí: Lucky Alvin

Přestože v USA je „peanut butter“ od začátku 20. století jednou ze základních potravin, u nás jim teprve přicházíme na chuť.

U nás doma jsou oříškové krémy potravina, bez které si nedovedeme představit den. Dali jsme tedy hlavy dohromady a rozhodli se spojit super americkou pochutinu s českou kvalitou.

Americké krémy jsou fajn, ale... Nejčastěji jsou plněny do plastových nádob. Ve většině případů jsou nastaveny emulgátory, stabilizátory, cukrem solí a (nejen) palmovým olejem. Z důvodů delší doby trvanlivosti, zachování chutě při různých šaržích ořechů a také v neposlední řadě kvůli snížení výrobních nákladů.

Naší filosofií je být co nejmilejší k lidskému tělu a co nejšetrnější přírodě kolem nás. Proto si Luckyho Alvina můžete vychutnat ze skla a ne z plastu, suroviny pečlivě vybíráme od certifikovaných výrobců, kde je na prvním místě kvalita a chuť. Snažíme se eliminovat jakékoliv zbytečné látky, nepřidáváme žádné oleje, sůl, cukr a jiné „srandy“. Naší prioritou je zachovat tu nejčistší a nejkvalitnější potravinu, která bude pro naše tělo prospěšná v každém věku.

Lucky Alvin je jedinečný nejen recepturou a složením. Celá výrobní linka je námi poskládána z kvalitních potravinářských strojů vyrobených přímo v Evropské Unii (jediný asijský komponent je převodovka a driver v jednom ze strojů, země výroby je Japonsko). Díky polo-automatizaci jsme schopni vyrobit nemalé množství delikátního a vysoce kvalitního „oříškového štěstí“, na druhou stranu nám každá sklenička projde několikrát pod rukama a kvalita je tak opakovaně kontrolována.

Tereza a Vilém Vlašic, rodiče Lucky Alvina