Rajčata, co našla nový smysl života. Lahodný 100% přírodní kečup, který nesmí chybět v žádné spíži či ledničce. Příjemně sladká chuť rajčat se v něm mísí s ovocnou chutí habanero papriček s lehkým štípnutím navrch. Vůbec nás neurazí, když mu budete říkat domácí.
Složení: Rajčata (47 %), cibule červená (17 %), rajčatový protlak (14 %), paprika červená (10 %), cukr, sůl, česnek, ocet kvasný lihový, habanero papričky (0,2 %), směs koření (obsahuje hořčičné semínko). Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a sóji.
Neobsahuje škrob, barviva ani chemické konzervační látky.
Hmotnost: 350 g
'Co pro vás znamená jídlo? Pro mě bylo odjakživa jedním velkým dobrodružstvím,' říká Martin Kudera, zakladatel Farmy Živina. 'To, že nejíst blbě je základ, jsem se naučil hlavně od mé babičky. Od dětství mi připomínala, že jíst se má vše v rozumné míře, že přidávat ovoce a zeleninu do každodenního příjmu má smysl a že je strava stavebním kamenem dobrého bytí. Moje gastro obzory se rozšířily už v 10 letech při cestě s rodiči do Kanady k našim známým, kteří nás tam provedli vyhlášenými gastropodniky. Už před dvaceti lety jsem ochutnal první sushi, učil se jíst humra a rozpoznat čerstvé dary moře od těch mražených. Kanada a Havaj mé chutě rozmazlily natolik, že jsem po návratu už nikdy nevkročil do školní jídelny a více času začal trávit doma v kuchyni. Vzdělával jsem se a zkoumal, jaký vliv má jídlo na naše zdraví, ekologii, udržitelnost a celkovou budoucnost lidstva. S pátráním po superpotravinách a jejich využití jsem objevil také kimchi. Shodou okolností jsem ho poprvé ochutnal v japonské restauraci a nakonec si ho zamiloval díky mému vietnamskému kamarádovi, který studoval v Koreji. Tento mix asijských vlivů vlastně vystihuje i to, co mě na asijské kuchyni baví – kombinace různých chutí, konzistencí a textur v sobě skrývá ohňostroj požitků a vjemů,' dodává.