Kečup Lahodňák Živina

Kečup Lahodňák Živina

Cena 109 Kč

350g

skladem 3 ks

počet kusů:

100% přírodní pečený Lahodňák, který škrob, barviva ani jiné přidané látky neviděl ani zdálky. Za svou krásnou barvu i jemnou chuť vděčí jen těm nejsladším rajským jablíčkům, které jsou pečené dle původní receptury našich babiček.

Lahodňák je upečený v Živině dle receptury jejich babičky Boženky. Bez konzervantů, přidaných látek a s důrazem na výslednou chuť. Mňam!

Složení: Rajčata (47 %), cibule červená (17 %), rajčatový protlak (14 %), paprika červená (10 %), cukr, sůl, česnek, ocet kvasný lihový, směs koření (obsahuje hořčičné semínko). Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu, celeru a sóji.

Hmotnost: 350 g

Vyrábí: Farma Živina

'Co pro vás znamená jídlo? Pro mě bylo odjakživa jedním velkým dobrodružstvím,' říká Martin Kudera, zakladatel Farmy Živina. 'To, že nejíst blbě je základ, jsem se naučil hlavně od mé babičky. Od dětství mi připomínala, že jíst se má vše v rozumné míře, že přidávat ovoce a zeleninu do každodenního příjmu má smysl a že je strava stavebním kamenem dobrého bytí. Moje gastro obzory se rozšířily už v 10 letech při cestě s rodiči do Kanady k našim známým, kteří nás tam provedli vyhlášenými gastropodniky. Už před dvaceti lety jsem ochutnal první sushi, učil se jíst humra a rozpoznat čerstvé dary moře od těch mražených. Kanada a Havaj mé chutě rozmazlily natolik, že jsem po návratu už nikdy nevkročil do školní jídelny a více času začal trávit doma v kuchyni. Vzdělával jsem se a zkoumal, jaký vliv má jídlo na naše zdraví, ekologii, udržitelnost a celkovou budoucnost lidstva. S pátráním po superpotravinách a jejich využití jsem objevil také kimchi. Shodou okolností jsem ho poprvé ochutnal v japonské restauraci a nakonec si ho zamiloval díky mému vietnamskému kamarádovi, který studoval v Koreji. Tento mix asijských vlivů vlastně vystihuje i to, co mě na asijské kuchyni baví – kombinace různých chutí, konzistencí a textur v sobě skrývá ohňostroj požitků a vjemů,' dodává.