Arašídový krém slaný karamel

Arašídový krém slaný karamel

Vyberte variantu

počet kusů:

Tento chuťový skvost tvoří 3 kvalitní suroviny: na sucho pražené arašídy z Argentiny, vyladěná karamelová čokoláda z Belgie a špetka Maldon soli z Británie, kterou solí sama královna.

Dokonalý gurmánský zážitek bez kompromisů. Nejlépe chutná tekutý, při pokojové teplotě a pořádně rozmíchaný.

Složení: arašídy (77 %), Směs mléčné a bílé čokolády s příchutí karamelu (22 %) [cukr; kakaové máslo; sušené plnotučné mléko; sušená syrovátka; kakaová hmota; emulgátor: lecitiny (sója), přírodní vanilkové aroma], jedlá mořská sůl (1 %). Obsah kakaové sušiny v čokoládě nejméně 28, 3 %, obsah mléčné sušiny nejméně 15,9 %.

Hmotnost: 200 g nebo 330 g

Vyrábí: Lucky Alvin

Přestože v USA je „peanut butter“ od začátku 20. století jednou ze základních potravin, u nás jim teprve přicházíme na chuť.

U nás doma jsou oříškové krémy potravina, bez které si nedovedeme představit den. Dali jsme tedy hlavy dohromady a rozhodli se spojit super americkou pochutinu s českou kvalitou.

Americké krémy jsou fajn, ale... Nejčastěji jsou plněny do plastových nádob. Ve většině případů jsou nastaveny emulgátory, stabilizátory, cukrem solí a (nejen) palmovým olejem. Z důvodů delší doby trvanlivosti, zachování chutě při různých šaržích ořechů a také v neposlední řadě kvůli snížení výrobních nákladů.

Naší filosofií je být co nejmilejší k lidskému tělu a co nejšetrnější přírodě kolem nás. Proto si Luckyho Alvina můžete vychutnat ze skla a ne z plastu, suroviny pečlivě vybíráme od certifikovaných výrobců, kde je na prvním místě kvalita a chuť. Snažíme se eliminovat jakékoliv zbytečné látky, nepřidáváme žádné oleje, sůl, cukr a jiné „srandy“. Naší prioritou je zachovat tu nejčistší a nejkvalitnější potravinu, která bude pro naše tělo prospěšná v každém věku.

Lucky Alvin je jedinečný nejen recepturou a složením. Celá výrobní linka je námi poskládána z kvalitních potravinářských strojů vyrobených přímo v Evropské Unii (jediný asijský komponent je převodovka a driver v jednom ze strojů, země výroby je Japonsko). Díky polo-automatizaci jsme schopni vyrobit nemalé množství delikátního a vysoce kvalitního „oříškového štěstí“, na druhou stranu nám každá sklenička projde několikrát pod rukama a kvalita je tak opakovaně kontrolována.

Tereza a Vilém Vlašic, rodiče Lucky Alvina