Arašídový krém s hořkou čokoládou

Arašídový krém s hořkou čokoládou

Cena 199 Kč

330g

skladem 1 ks

počet kusů:

Arašídový krém s lahodně intenzivní čokoládovou příchutí tmavé belgické čokolády bez přidaného cukru.

O blahodárném, úžasném a skvělém složení hořké belgické čokolády byly napsány hromady studií. Tahle navíc neobsahuje žádný cukr, tudíž jsou energetické hodnoty naprosto luxusní. V kombinaci s arašídy se dostanete do gurmánského ráje.

Složení: arašídy (80 %), hořká belgická čokoláda (20 %) (kakaová hmota, sladidlo: maltitol, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma). Obsah kakové sušiny v hořké čokoládě nejméně 54 %.

Ideální pro vegany. Doporučujeme na ovesné kaše, jogurt, tvaroh, ovoce, wafle, koktejly, pečivo, maso. Nebo jen tak „na lžičku“.

Vyrobeno v České republice.

Hmotnost: 330 g

Vyrábí: Lucky Alvin

Přestože v USA je „peanut butter“ od začátku 20. století jednou ze základních potravin, u nás jim teprve přicházíme na chuť.

U nás doma jsou oříškové krémy potravina, bez které si nedovedeme představit den. Dali jsme tedy hlavy dohromady a rozhodli se spojit super americkou pochutinu s českou kvalitou.

Americké krémy jsou fajn, ale... Nejčastěji jsou plněny do plastových nádob. Ve většině případů jsou nastaveny emulgátory, stabilizátory, cukrem solí a (nejen) palmovým olejem. Z důvodů delší doby trvanlivosti, zachování chutě při různých šaržích ořechů a také v neposlední řadě kvůli snížení výrobních nákladů.

Naší filosofií je být co nejmilejší k lidskému tělu a co nejšetrnější přírodě kolem nás. Proto si Luckyho Alvina můžete vychutnat ze skla a ne z plastu, suroviny pečlivě vybíráme od certifikovaných výrobců, kde je na prvním místě kvalita a chuť. Snažíme se eliminovat jakékoliv zbytečné látky, nepřidáváme žádné oleje, sůl, cukr a jiné „srandy“. Naší prioritou je zachovat tu nejčistší a nejkvalitnější potravinu, která bude pro naše tělo prospěšná v každém věku.

Lucky Alvin je jedinečný nejen recepturou a složením. Celá výrobní linka je námi poskládána z kvalitních potravinářských strojů vyrobených přímo v Evropské Unii (jediný asijský komponent je převodovka a driver v jednom ze strojů, země výroby je Japonsko). Díky polo-automatizaci jsme schopni vyrobit nemalé množství delikátního a vysoce kvalitního „oříškového štěstí“, na druhou stranu nám každá sklenička projde několikrát pod rukama a kvalita je tak opakovaně kontrolována.

Tereza a Vilém Vlašic, rodiče Lucky Alvina