Potřebujete-li povzbudit a obrnit se proti stresu, vychutnejte si ajurvédské kafé s ašvagandhou.
Základ nápoje tvoří pražená čekanká lékařská, která přiznivě ovlivňuje trávení a kladně ovlivňuje činnost jater. Ajurvédská bylina ašvagandha je povážována za přírodní antidepresivum, má protizánětlivé a antibakteriální účinky a má pozitivní vliv na činnost mozku. Známá je také pod názvem indický ženšen. Ajurvédská káva Ašvagandha má povzbuzující účinky a zvyšuje odolnost vůči stresu.
Návod k přípravě: Do šálku dáme 1/4 až 1/2 čajové lžičky ajurvédského kafe a zalijeme horkým či studeným mlékem. Můžeme dosladit dle chuti. Případně můžeme použít vařící vodu a doplnit mlékem v poměru 2:1. Nepoužíváme převařené mléko ani nesypeme ajurvédské kafe do šálku s mlékem či vodou.
Dávkování: Maximálně 4 šálky denně připravené dle návodu. Výrobek není určen dětem do 3 let.
Složení: čekanka lékařská 94 g, vitánie spavá - Ashwagandha - výtažek 6 g, 1 g výtažku je získán z 8 g Ashwagandha
Země původu: Indie
Hmotnost: 50 g